ODVJETNIK IVAN TILOŠANEC

Obrazovanje

1998. Pravosudni ispit

1978. Stručni ispit

1976. Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu


Radno iskustvo

1998. – danas Odvjetnik – samostalni odvjetnički ured Tilošanec
1992 – 1998. član uprave Ekonerg Holding d.o.o., Zagreb, pomoćnik
direktora u Ekonerg – Institut za energetiku i zaštitu okoliša, d.o.o., Zagreb, član Nadzornog odbora Trgovačke banke, d.d., Zagreb
1984. – 1992. Rukovoditelj općih poslova u Institutu za elektroprivredu d.d., Zagreb
1980. – 1984. Pravni savjetnik u Elektroprojektu, d.d., Zagreb
1976. – 1980. Tajnik odbora u Vijeću Sabora SR Hrvatske
Odvjetnik Ivan Tilošanec
 

Strani jezik

Engleski jezik

 

Članstvo

Hrvatska odvjetnička komora Hrvatski nacionalni odbor Međunarodne trgovinske komore – ICC Hrvatska Komisija za okoliš i energiju Međunarodne trgovinske komore – ICC Društvo pravnika u Gospodarstvu Hrvatska arbitražna udruga.

 

Opće iskustvo

Dugogodišnje i bogato radno iskustvo u različitim pravnim područjima, a najviše iz prava energetike, trgovačkog i građanskog prava, radnih odnosa, upravnog, financijsko-računovodstvenog prava i arbitražnog prava. Bavi se svim pravnim poslovima i to pravnim savjetovanjem, pravnim studijama, normativnim poslovima (izrade nacrta zakona i drugih propisa te općih akata) i pravnim zastupanjem u sudskim, upravnim te domaćim i međunarodnim arbitražnim postupcima. Ima dugogodišnje međunarodnopravno iskustvo na području energetike i arbitraže. Autor je stručnih radova i predavač iz područja prava energetike, upravnog prava i međunarodnog arbitražnog prava.